O nama

Permansio, najbolji izbor!

Ono što našu tvrtku čini posebnom jest savršeno usklađen tim pustolova, ljubitelja prirode, profesionalnih vozača, vodiča i managerskog vodstva, koji zajedničkim snagama kreiraju nezaboravne doživljaje, izlete i avanture.


Naši su izleti jedinstveni, naša putovanja nezaboravna, a za vas ćemo pripremiti točno onakav prijevoz kakav biste si poželjeli. Primarna djelatnost tvrtke su prijevoz putnika, individualna putovanja za male grupe i jednodnevni izleti. Tvrtka se ujedno bavi organiziranim prijevozom za posebne svečanosti, protokole, poslovne sastanke, a organiziramo i kompletnu uslugu prijevoza sa zračnih luka sa prioritenim prolazom. Dajte nam svoje povjerenje, a mi ćemo Vas oduševiti!


Godišnje ugostimo više od 5.000 posjetitelja u našoj prekrasnoj zemlji i proputujemo gotovo milijun kilometara malim autima i kombi vozilima. Vaša sigurnost, naš je prioritet. Kada uz sebe imate ljubaznog vozača koji svaku cestu i prolaz poznaje kao svoj džep, putovanja predstavljaju čisti užitak! Nebitno odlučite li se na jednodnevni izleti, višednevne avanture ili samo vožnja do zračne luke, pobrinut ćemo se da vrijeme povjereno nama bude iskorišteno maksimalno ugodno!