Slide Left Slide Right

PERMANSIO

turizam & transferi

Vaše putovanje može biti transport, ili doživljaj...

TI BIRAŠ!

Putujte

posvuda

Turističke informacije i vodič

Pročitajte više

Permansio

turizam & transferi

Vaše putovanje može biti transport, ili doživljaj...

TI BIRAŠ!

Putujte

posvuda

Turističke informacije i vodič

Pročitajte više • MI SMO VAŠI OSOBNI VOZAČI PO CIJELOJ EUROPI

  Prava taksi alternativa

  Putujte sa privatnim vozačem, jeftinije od taksija

  • TRANSPORTI SA ZRAČNE LUKE

   Zahvaljujući privatnom i prestižnom vozaču Vi

   ćete putovati po cijeloj Hrvatskoj u prestižnom vozilu s pićima, tabletima i novinama

   • MI SMO NA VAŠOJ USLUGI ZA VAŠ TRANSPORT BILO GDJE

    U slučaju kašnjenja vašeg leta, neće se naplaćivati dodatno za čekanje, čekanje će biti besplatno

    Mi smo Vaše rješenje za Vaše transfere bez stresa i bez čekanja na taksi

    Priče

    Slapovi u proljeće
    PODSJETNIK: Slapovi su najljepši tijekom kišne sezone. Tijekom ljetnih mjeseci možda neće biti toliko preljeva, pa ako planirate snimanje slapova
    Pročitajte dalje
    Vodopadi zimi
    Neki slapovi ostaju vidljivi zimi, ali neki se zalede i pokriju dubokim snijegom. Neki od najljepših posjeta vodopadima su kada
    Pročitajte dalje


    • Stephanie-O

     Nemoze biti bolje! Dan je zavrsio tako da smo pronašli novo prijatelja! Željko je odličan vodič, vrolo drag i želi pričati o hrvatskoj. Prvo smo otišli posjetiti ratni muzej u Karlovcu gdje su nam ispricali o povijesti gradai ratu koji se tamo desio. Tada smo otisli naRastoke, Prekrasno selo na vodopadima. Ostatak smo dana šetali na Plitvicama. Na kraju ture, pozvao nas je u kavic na pivo i hranu.
     Stvarno nemoze bolje, bolje nego sto smo zamišljali. Proveli smo 15 dana u europi, posjetili Italiju, Hrvatsku i Sloveniju, ali o ovom danu pričamo svojim prijateljima.Marcus and Nathália, iz Brazila.

    • Marcus Vinicius M

     Nemogu tražiti bolji dan od vozača/vodiča. Bio sam i prije na Plitvicama po ljeti pa sam mislio da znam što očekivati, ali Željeko je napravio da je dan bolji nego što sam mogao očekivati.Automobil je bio ugodan i topao za vrijeme našeg dugog putovanja na jezera, što je super za kasni prosinac.

     Kao što sam tražio, otišli smo direktno na jezera, a kada samo tamo stigli na mapi mi je pokazao kojom stazom za šetanje krenuti kako bih vidio najbolje što mi park može ponuditi.
     Nakon par fantastičnih sati lutanja, stali smo popiti kavu u podijeliti slike koje smo oboje slikali.
     Nakon toga Željko me odveo u dio parko koji je ima najjljepse poglede koje riječi ne mogu opisati
     Nikad nisam bio na toj strani parka prije i to je slika koju nikad neću zaboraviti i čiju uspomenut ču još dugo čuvati u siječanju.
     Na putu natrag stali smo u Rastoke i pojeli prekrasan objed u lokalnom restoranu. Željko je bio tako drag i jednostavan u razgovoru, da je potovanje i cijeli dan sa njim bilo uživanje, a putovao sam sam te mi je bila uživancija biti u njegovom društvu.

     Kada smo se vratili u hotel pozvao me na vino i razgledanje Božičnog ugođaja po gradu nakon čega sam se svaku večer vračao u razgledavanje. Najbolje kuhano vino u Zagrebu .

     Drago mi je da mi je dan završio sa novim prijateljem. Jako preporučujem Željako sima koji planiraju otići na jezera ili na bilo koje drugo putovanje u Hrvatskoj.

     Najiskrenije mogu reći da je bio najbolji vodič kojeg sam si mogao poželjeti i ovo je dan kojeg nikada neću zaboraviti!
     Hvala!

    • Kholoud M

     Najbolji način da pogledate Plitvička jezera! Da pogledate mjesta koje niti slike nemogu prikazati u svoj svojoj ljepoti… Nema boljeg načina da vidite ova mjesta nego sa osobom koja stvarno voli svoju zemlju. Od trenutnka kada nas je Željko preuzeo bili smo tretirani kao na osobnoj turneji ove predivne zemlje. Odvezao nas je do jezera, prošetao sa nama 10+ km smrznute prekrasne zemlje, odveo nas na autotohni Hrvatski obrok te nas prevezao natrag u Zagreb, odveo u kafic sa vinima, te natrag u hotel. Proveli smo cijeli dan sa Željkom te pritom uživali svake minute.
     Svakako preporučujem posjet jezerima na ovaj način jer smo bili počašćeni pravom Hrvatskom gostoljubivosti. Hvala ti Željko, naš novi prijatelju.

    O nama

    Permansio tourism & transfers

    Permansio tvrtka je definitvino odličan izbor, ako želite od svog odmora napraviti jedinstveni doživljaj. Najvažniji dio vašeg odmora su ljudi koje će te upoznati i doživljaji koje će vam oni omogućiti.

    Zato smo pažljivo odabrali vrhunski tim i stručno vodstvo, koji ne samo da imaju superiorno znanje i iskustvo, već još važnije imaju faktor simpatije, koji će vas oduševiti !

    Naš cilj je uvijek dati „nešto više” na bilo što drugo raspoloživo, ali bez nepotrebnih podizanja cijena.

    Započeli smo posao nudeći jednostavne izlete i odrađivamo ih odlično. Nedugo zatim naši klijenti su počeli tražiti od nas uključivanje više usluga i događaja – to smo uzeli kao kompliment jer smo osjetili da su nam pružili povjerenje, a mi ga namjeravamo opravdati pružanjem usluge do najvišeg standarda !

    Željko Pavletić, CEO.

    Send