Poslovni prijevoz
Povežite svoj tim zajedno sa nama

Poslovni prijevoz

Povežite svoj tim zajedno sa nama

Mi smo ovdje da vam osiguramo najbolji kordinacijski tim u državi. Ako trebate organizaciju cijelog protokola ili dočekati poslovnog partnera. Prijevoz prepustite profesionalcima.

Želiš se izdvojiti iz mase... Kako? Ostavljanjem vrhunskog prvog dojma. Poslovni partneri ne zaboravljaju dobrodošlicu i srdačan doček. Dobro organiziran prijevoz za konferencije omogućuje da Vaš cijeli događaj proteče glatko. Nama prepustite logistiku, a mi ćemo u velikom stilu biti na pravom mjestu u pravo vrijeme!

Želite li najbolju uslugu poslovnog prijevoza u Hrvatskoj ? Želite li prijevoz dogovoriti sa partnerom na kojega se uvijek možete osloniti? Prijevoz je mnogo više od same vožnje, kao što je i imidž ono što pokazuje koliko ste bolji od drugih. Luksuzna vozila, obučeni i elegantno odjeveni vozači, piće ili snack u vozilu, pokazuje razliku za one koji žele svoje poslovne suradnike dočekati sa stilom.


Tvrtka Permansio iz Zagreba organizira prijevoz za vaše privatne svečanosti, poslovne sastanke, poslovne protokole, prijevoz VIP gostiju, ceremonije otvaranja poslovnih subjekata, aerodroski prioritetni prolaz sa prijevozom i sve vrste prijevoza koje klijenti potražuju. Ukoliko trebate prijevoz za vašeg poslovnog partnera, organizaciju prijevoza za konferencije i sl. imamo na raspolaganju vrhunski tim vozača i vozila, a svako vozilo ima neograničeni brzi internet.

Naši profesionalni vozači tečno govore engleski jezik i odjeveni su kako dolikuje zadatku ili u skladu sa zahtjevima klijenta. U tvrtci imamo kordinatore čije dugogodišenje radno iskustvo na poslovima osiguranja i protokola u policiji i vojsci daje s punim pravom naslutiti da se radi o obučenom timu djelatnika koji pedantno i diskretno obavljaju svoju dužnost. Organiziranje prijevoza vršimo vozilima iz naše flote, a za protokole osiguravamo neograničen broj traženih vozila. Organizirali smo protokole sa preko 50 vozila i svaki vaš zahtjev za nas je novi izazov koji spremno čekamo kako bi vas oduševili.

Naša će logistika pronaći dovoljan broj vozila za apsolutno sve vaše potrebe, od najluksuznijih novih limuzina, kombi vozila pa sve do minibuseva ili autobusa. Za vas ćemo organizirati prijevoz privatnim zrakoplovima ili helikopterom, po potrebi komercijalni kao i panoramski let. Također, ukoliko imate potrebu za plovilima, mi smo tu da vam pripremimo dovoljan broj brodica, jedrilica ili glisera kako bi vi i vaši poslovni partneri mogli nesmetano uživati u odmoru.

U svojoj floti imamo nova vozila Mercedese S klase (produžene), nove Mercedese E klase i Mercedese V klase, kao i nove minibuseve Mercedes Sprinter. Posjedujemo i veliki broj različitih kombi vozila za 5, 6 ili 9 putnika. Ako trebate aerodromski prijevoz, aerodromski prijevoz sa prioritetnim prolazom ili prioritetni prolaz sa nošenjem prtljage, kotaktirajte nas i bezbrižno se dovezite od aviona do vašega hotel u najkraćem mogućem vremenu.

Nama prepustite logistiku

Vožnja sa stilom kroz vaše nezaboravne trenutke